Goilberdingerdijk: Motorengeronk

14 Augustus 2019


Motoren-terreur

Goilberdingerdijk.


Ik heb de Goilberdingerdijk he­le­maal ge­lo­pen, van­af Cu­lem­borg tot aan Fort Ever­din­gen en te­rug. Al die uren dat ik op de dijk was, was het een ko­men en gaan van zwa­re mo­to­ren, die in­di­vi­du­eel of in groe­pen over de dijk re­den en soms raas­den. Als dat ie­de­re dag ge­beurt, zo­als dit bord sug­ge­reert, en je woont langs de dijk, dan kan ik me zeer goed voor­stel­len dat je van dat voort­du­ren­de ge­ronk hoorn­dol wordt, vooral ook om­dat het geen con­stant ge­ronk is, maar omdat het op wis­se­len­de tij­den, on­ver­wacht, op­duikt, ge­du­ren­de de he­le dag, zon­der dat je de klok er­op ge­lijk kunt zet­ten.


Achtergrondinformatie
Culemborg.


Menu – 24/08: BeginEinde.


Mobiele telefoon / Smartphone
the-face.com

Voor be­zoe­kers die via the-face.com op deze web­si­te ko­men: als de in­ter­ne links (me­nu, be­gin, ein­de) niet wer­ken (mo­bie­le te­le­foon / smart­phone) klikt u voor het ori­gi­ne­le adres van dit be­richt op: ira­da.com.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.