Hanzestad Hattem: Bakkerij-Museum

01 april 2019


Nederlands Bakkerijmuseum

Kerkhofstraat 13
Nederlands Bakkerijmuseum


Website
Nederlands Bakkerijmuseum.


Achtergrondinformatie
Hanzestad Hattem.


Menu – 01/04: BeginEinde.


Mobiele telefoon / Smartphone
the-face.com

Voor be­zoe­kers die via the-face.com op deze web­si­te ko­men: als de in­ter­ne links (me­nu, be­gin, ein­de) niet wer­ken (mo­bie­le te­le­foon / smart­phone) klikt u voor het ori­gi­ne­le adres van dit be­richt op: ira­da.com.


Nederlands Bakkerijmuseum

Kerkhofstraat 13.
Nederlands Bakkerijmuseum.


Ik heb twee van de drie sei­zoens­werk­krach­ten on­her­ken­baar ge­maakt. Ik ver­moed dat zij er geen prijs op stel­len wan­neer hun ge­zich­ten op deze web­site staan. Ik heb hen ech­ter niet ge­vraagd wat ze er­van vin­den.


Menu – 01/04: BeginEinde.


3 gedachtes over “Hanzestad Hattem: Bakkerij-Museum

    • Bovendien, Frieda, kan het museum er ook nog last van krijgen. Nu is het plaatsen van die beeldjes in de etalage een ‘lokaal’ verschijnsel, maar het kan zijn dat er mensen zijn die dit oppikken om het museum lastig te vallen. Daar wil ik niet de oorzaak van zijn. In de provincie speelt die pieten-discussie nog niet zo hevig als in de Randstad en ik zag in Leiden ook een hele trits zwarte pieten, in december, maar als ‘men’ er lucht van krijgt, dan krijg je daar misschien ook ‘Dokkumse toestanden’. Overigens maak ik sinds afgelopen najaar de gezichten van personen op mijn foto’s ook onherkenbaar. Ik wil niet zomaar iemands privacy schenden.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.