Duitsland: Osnabrück

Osnabrück: 10 mei 2020

ZOB-Osnabrück

Station.


Zentraler Omnibusbahnhof Osnabrück mit einer ovalen Glas-Überdachung, die 2001 nach Plänen von Heiderich Architekten erbaut wurde. Dahinter das Empfangsgebäude des 1895 in Betrieb genommenen Osnabrücker Hauptbahnhofs. Der Bahnhof ist als Turmbahnhof organisiert, bei dem die Züge in zwei Ebenen verkehren.


Het Centrale Busstation (ZOB) met een ovale glazen dak, dat in 2001 volgens het ontwerp van Heiderich Architekten gebouwd werd. Daarachter is de hoofdingang van het in 1895 in gebruik genomen Centraal Station van Osnabrück. Dit station is als een kruisingsstation gebouwd, waarbij de treinen op twee verschillende niveaus rijden.


Achtergrondinformatie
Osnabrück: 10 mei 2020.


Menu – 10/05: BeginEinde.


Mobiele telefoon / Smartphone
the-face.com

Voor be­zoe­kers die via the-face.com op deze web­si­te ko­men: als de in­ter­ne links (me­nu, be­gin, ein­de) niet wer­ken (mo­bie­le te­le­foon / smart­phone) klikt u voor het ori­gi­ne­le adres van dit be­richt op: ira­da.com.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.