Groene Hart: Brugkerk

Brugkerk: 25 september 2019

Brugkerk

Brugkerk
Dorpsstraat 53.


Deze kerk is een Rijksmonument met nummer 23797.


Achtergrondinformatie
Brugkerk: 25 september 2019.


Menu – 25/09: BeginEinde.


Mobiele telefoon / Smartphone
the-face.com

Voor be­zoe­kers die via the-face.com op deze web­si­te ko­men: als de in­ter­ne links (me­nu, be­gin, ein­de) niet wer­ken (mo­bie­le te­le­foon / smart­phone) klikt u voor het ori­gi­ne­le adres van dit be­richt op: ira­da.com.


Een gedachte over “Groene Hart: Brugkerk

  1. Mooi, dat het kerkje er nog zo lief bij staat … , ook al komt er niemand meer op zondag. Staat het in Hart, dorpstraat 53. In Amsterdam worden alle katholieke kerken afgebroken en bejaarde woningen of hotels … Ja, dat levert wat op … Rijksmonumenten kosten klauwen vol geld en omdat het zulke dure monumenten zijn, zal het nooit me vakantie woninkje worden … Dat zie je ook veel, die schattige kerkjes zonder pastoor of dominee … Dat worden dan heel oneerbiedig tweedehands rommelwinkeltjes … Tentoonstellingen van kunstenaars of gezellige avondjes cabaret met liedjes … Hoe klein ook, zo’n renovatie kost handen vol geld en wie moet dat betalen? De gemeente Amsterdam? Hoofdstad van Nederland … Ja, Femke ziet u aankomen. * http://www.friedabblog.wordpress.com * Groetjes uit Amsterdam, woensdag 25 – 9 – 2019

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.