Berlin

Straßenschäden

Dit soort verkeersborden zijn voor mij het sy­no­niem voor Ber­lijn ge­wor­den. De­ze bor­den zag je over­al. Ik heb er hon­der­den ge­zien. (Tijdens mijn week in Ber­lijn heb ik meer dan 100 km ge­lo­pen. Ik heb geen en­ke­le keer ge­bruik ge­maakt van het open­baar ver­voer. Ik heb heel veel stra­ten en dus heel veel van die bor­den ge­zien.)
Berlijn is failliet!
Straßenschäden = beschadigde straat.
Gehwegschäden = beschadigd trottoir.

Menu – 25/08: BeginEinde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.