Apad 15-06-21: zeven uur

07.09 uur

*

15 juni 2021

Doosje

Mijn werkplaats / mijn atelier
Fotonr.: 191106 07h09.

Voor een geschenk aan een Duitse vrien­din, maak­te ik een doos­je. Dit is de ‘om­slag’. Er komt nog een ‘schuif­lade’, met los dek­sel in, waar­in het ge­schenk pre­cies past. De om­slag be­kleed­de ik met boek­bin­ders­lin­nen (Buck­ram), aan de bo­ven­zij­de in de kleu­ren van de Duit­se vlag: Schwarz, Rot, Gold.
Voor meer voorbeelden van dit doosje, zie mijn werkplaats / atelier.


Menu – 15/06-21: BeginEinde.


APAD: A picture a day


Mobiele telefoon / Smartphone
the-face.com

Voor be­zoe­kers die via the-face.com op deze web­si­te ko­men: als de in­ter­ne links (me­nu, be­gin, ein­de) niet wer­ken (mo­bie­le te­le­foon / smart­phone) klikt u voor het ori­gi­ne­le adres van dit be­richt op: ira­da.com.


Doosje

Mijn werkplaats / mijn atelier
Fotonr.: 191106 07h09.

De achterzijde van bovengenoemd doosje, met een (ab­strac­te) fan­ta­sie­fi­guur: een ka­le struik in een har­de wind. Do­de tak­ken bra­ken af en waai­en weg.


Menu – 15/06-21: BeginEinde.


* De foto’s zijn gemaakt om 07.09 uur, op dezelfde datum.


Naar de chrono­lo­gi­sche volg­or­de van de pu­bli­ca­ties in
juni 2021.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.