Haarlem

Zomerluststraat
Zomerluststraat

De straat waar al deze auto’s staan is de Zo­mer­lust­straat. Deze komt uit op de Wa­gen­weg. De wit­te hui­zen aan de rech­ter­zij­de van de straat zijn van rechts naar links: Zo­mer­lust­straat 4, Zo­mer­lust­straat 2 en Wa­gen­weg 208. Dit laat­ste adres is het gro­te wit­te pand aan het ein­de van de­ze foto. De­ze drie hui­zen zijn een ge­meen­te­lijk mo­nu­ment. Zo­mer­lust­straat 4 is dat met num­mer 0392/59-0385. Dat is het meest recht­se wit­te huis dat op de­ze fo­to een beet­je schuil gaat ach­ter de boom en strui­ken. Het pand links er­naast is Zo­mer­lust­straat 2 met mo­nu­ment­num­mer 0392/59-0156. Wa­gen­weg 208 is (dus) ook een ge­meen­te­lijk mo­nu­ment, met num­mer 0392/59-0360.

 

 

Wikipedia: Haarlem.
Wikipedia: Lijst met gemeentelijke mo­nu­men­ten in Haar­lem.
Joost de Vree: Index van architec­to­ni­sche ter­men.

 

 

Menu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.