Haarlem: Zomerluststraat

Zomerluststraat
Zomerluststraat

De straat waar al deze auto’s staan is de Zo­mer­lust­straat. Deze komt uit op de Wa­gen­weg. De wit­te hui­zen aan de rech­ter­zij­de van de straat zijn van rechts naar links: Zo­mer­lust­straat 4, Zo­mer­lust­straat 2 en Wa­gen­weg 208. Dit laat­ste adres is het gro­te wit­te pand aan het ein­de van de­ze foto. De­ze drie hui­zen zijn een ge­meen­te­lijk mo­nu­ment. Zo­mer­lust­straat 4 is dat met num­mer 0392/59-0385. Dat is het meest recht­se wit­te huis dat op de­ze fo­to een beet­je schuil gaat ach­ter de boom en strui­ken. Het pand links er­naast is Zo­mer­lust­straat 2 met mo­nu­ment­num­mer 0392/59-0156. Wa­gen­weg 208 is (dus) ook een ge­meen­te­lijk mo­nu­ment, met num­mer 0392/59-0360.

 

 

Wikipedia: Haarlem.
Wikipedia: Lijst met gemeentelijke mo­nu­men­ten in Haar­lem.
Joost de Vree: Index van architec­to­ni­sche ter­men.

 

 

Menu.

 

 

the-face.com

Voor be­zoe­kers die via the-face.com op deze web­si­te ko­men: als de in­ter­ne links (me­nu, be­gin, ein­de) niet wer­ken (mo­bie­le te­le­foon) klikt u voor het ori­gi­ne­le adres van dit be­richt op: ira­da.com.

 

 

Disclaimer

De au­teur de­zes kan niet ga­ran­de­ren dat al­le links naar ex­ter­ne web­si­tes (dus die van der­de par­tij­en) al­tijd zul­len blij­ven be­staan. On­der­wer­pen in Wi­ki­pe­dia, bij­voor­beeld, kun­nen ver­dwij­nen wan­neer wan­neer de ei­ge­naar an­ders be­sluit. Ook aan an­de­re links kan een ein­de ko­men, of kun­nen in on­ge­bruik ra­ken.
Wan­neer u een niet wer­ken­de link con­sta­teert kunt u dat mel­den in het re­ac­tie­veld. Bij voor­baat dank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.