Berlin

Reichstag

Der Reichstag = De Rijksdag / Het Rijks­dag­ge­bouw, of­te­wel de ze­tel van het Duit­se Par­le­ment.

Menu – 06/09: BeginEinde.

Reichstag

Dem Deutschen Volke: Voor het Duit­se Volk. Tekst op de ge­vel van het Rijks­dag­ge­bouw, of­te­wel de ze­tel van het Duit­se Par­le­ment.
Steeds meer Duit­sers heb­ben het ge­voel dat zij niet meer tot dem deut­schen Vol­ke be­ho­ren. Zij er­va­ren dat slechts zij die po­li­tiek links van het mid­den zit­ten tot en met ex­treem links / links­ex­tre­mis­ten als echte Duit­sers wor­den ge­zien en zij die door de­ze link­se groe­pen wor­den om­armd, zo­als con­ser­va­tie­ve / or­tho­do­xe mos­lims en ra­di­ca­le le­den van de LG­BTI++ ge­meen­schap. Al­le an­de­ren wor­den ver­guisd als zijn­de rechts­ex­tre­mis­ten en Na­zi’s, dus uit­schot en ze­ker geen Duit­sers.

Menu – 06/09: BeginEinde.

Spree

Der Reichstag = De Rijksdag / Het Rijks­dag­ge­bouw, of­te­wel de ze­tel van het Duit­se Par­le­ment op de ach­ter­grond, het ge­bouw met de koe­pel en de vier­kan­te to­ren met de Zwart-Rood-Gou­den vlag, in te­gen­licht.
De ri­vier is de Spree.

Menu – 06/09: BeginEinde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.