12 maart 1974

Dagboek 1974

(Dag 773) Mijn werk­ge­ver is (sinds 1966) PTT-Te­le­com. Ik werk in Heer­len. – Ik vind jon­ge­man­nen en jon­ge vrou­wen sek­su­eel aan­trek­ke­lijk. – Ik ben rechts­han­dig, maar oe­fen met het schrij­ven met mijn lin­ker­hand.

MenuIndex en het einde.

Dinsdag, 12 maart 1974.
De Volkskrant f. 0,40.
Geen wederwaar­dig­he­den in Heer­len.

’s Avonds thuis een Duits stuk over ho­mo­sek­sua­li­teit ge­le­zen. Eerst wil­de ik [de fo­to van] de knap­pe boy ach­ter­in [in mijn dag­boek] plak­ken. Ik hem voor­in ge­plakt en ach­ter­in een mooie meid.
Het links schrij­ven gaat steeds be­ter. Ik pro­beer de snel­heid iets op te voe­ren, daar­door wordt de kwa­li­teit iets min­der, maar het is toch nog wel lees­baar.
Weer: fris, droog, half be­wolkt.

Index

Index van ter­men:
Index van per­so­nen:
.
Index van lo­ca­ties:

Me­nuBe­ginHoofd­in­dex Over­zicht 1972-1990.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.