12 oktober 1974

Dagboek 1974

(Dag 987) Ik woon moe­der­ziel al­leen op een ka­mer in een sta­tig he­ren­huis aan de Bre­de­straat, in het cen­trum van Maas­tricht. Het pand is van mijn oud-tan­darts T.J. Bot­ke. – Mijn Oma over­leed één jaar ge­le­den. Ter her­in­ne­ring daar­aan is er in haar vroe­ge­re woon­plaats Hout­hem een ka­tho­lie­ke mis, die ‘Jaar­dienst’ heet. Mijn Opa is slecht ter been en kan er niet heen. – In 1974 ge­brui­ken we nog de cent, blijkt uit de prijs die ik in het wa­ren­huis V&D be­taal. – Ik ben ver­liefd op een jon­ge­man wiens ech­te naam ik niet weet en daar­om Davy heb ge­noemd.

MenuIndex en het einde.

Zaterdag, 12 oktober 1974.
Op 8.00 uur.
Met de trein van 9.08 uur naar Hout­hem. (Re­tour: f. 2,00) Bij­dra­ge aan de res­tau­ra­tie van de kerk: f. 2,00 [Sint Ger­la­chus­kerk]
Jaardienst ter ere van Oma.
Met Papa en Mama te­rug naar Maas­tricht via Opa [Meers­sen]. (Circa één uur bij hem ge­weest.)
Inkopen bij V&D: f. 27,01.
[Vogelzang:] Stofkap [Akai band­re­cor­der] was er nog niet. Mooie F. wel. Hij deed me niet zo­veel als de vo­ri­ge maal.
Band voor de recorder: f. 29,95. Hi­Fi show in de Schouw­burg: f. 2,50
Twee LP’s van Led Zep­pe­lin I en II, f. 27,00
Tribunal: twee pils.
Door de stad geslenterd: een­zaam ge­voel. Jon­gen ± 18-19 jaar (of jonger) erg mooi: ik had hier­door een stijve.
Van ± 19.00 uur platen opnemen op band 3 tot en met nu, 22.40 uur.

Bagatelle, circa 23.15 tot ± 00.15 uur: drie pils. Pas na on­ge­veer een half uur zag ik de mooi­ste jon­gen van Maas­tricht: Davy. Hij was er on­ge­twij­feld al voor mij. Cir­ca 00.15 uur ging hij weg. Ik ook. Ik raak­te op Vrijt­hof zijn spoor bijs­ter. Er wa­ren in de Ba­ga­tel­le nog meer mooie jon­gens.
Nu 01.05 uur. Ik “pleeg” nog een plaat­op­na­me van Emer­son, La­ke and Pal­mer.
Weer: koud, veel regen.

*

Index

Index van ter­men:
Index van per­so­nen:
Index van lo­ca­ties:

Me­nuBe­ginHoofd­in­dex Over­zicht 1972-1990.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.