12 september 1983

Dagboek 1983

(Dag 4244) Ik woon sa­men met mijn vriend HL. in Eijs­den. – Mijn werk­­ge­ver is PTT-Te­le­com in Maas­tricht, maar ik heb nog va­kan­tie­ver­lof en hoef dus niet te wer­ken. – Ver­le­den week don­der­dag keer­den we te­rug van on­ze va­kan­tie in Span­je en Por­tu­gal en van­daag ver­werk ik een deel van het reis­ver­slag in mijn dag­boek. – In de avond­uren volg ik een schrif­te­lijke cur­sus van de Ve­ron om Ra­dio­zend­ama­teur A te wor­den en daar­voor oefen ik met het sei­nen van mor­se­sig­na­len. – Mijn com­pu­ter is de Com­mo­do­re64.

MenuIndex en het einde.

Maandag, 12 september 1983.
Verlof.
Op 9.00 uur. Douche.
Gymnastiek.
Lezen.
Eten.
Zeven kwartier mor­se oe­fe­nen.
Van 12.30 tot 18.15 uur dag­boek bij­wer­ken, van 17-8-83 tot en met 26-8-83.
De was verzorgen.
HL. is naar school.
Brood eten.
Computer: adres­be­stand ma­ken, tot 23.30 uur.
Warme melk met ho­ning drin­ken.
Bed 23.45 uur.
Weer: de hele dag storm en re­gen.

Index

Index van ter­men:
Index van per­so­nen:
HL.
Index van lo­ca­ties:

Me­nuBe­ginHoofd­in­dex Over­zicht 1972-1990.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s