25 maart 1990

Dagboek 1990

(Dag 6630) Ik woon sa­men met mijn vriend BW in Maas­tricht, aan de Bil­ser­baan. – Ik ben sinds 24 ja­nu­a­ri 1990 werk­loos. – Door de week volg ik in de avond­uren een op­lei­ding aan het VWO / Athe­neum in Maas­tricht aan het Dag- en Avond­col­lege. Voor die op­lei­ding moet ik veel huis­werk ma­ken. Dat leidt er ook toe dat ik ook geen tijd heb om veel ‘on­zin’ in mijn dag­boek neer te pen­nen, van­daar mijn kor­te bij­dra­ges in de­ze pe­ri­ode.

MenuIndex en het einde.

Zondag, 25 maart 1990.
Begin Zomertijd.
Ik heb slecht ge­sla­pen. Dat wil zeg­gen: ik heb lang wak­ker ge­le­gen.
Op 11.30 uur Zo­mer­tijd. (Dat zou 10.30 Win­ter­tijd zijn ge­weest.)
Leren van­af 13.20 tot 00.10 uur, met on­der­bre­kin­gen: Aard­rijks­kun­de en Ne­der­lands. To­taal zes uur.
Nu 00.20 uur.
Weer: koud en veel re­gen.

Index

Index van ter­men:
VWO.
Index van per­so­nen:
BW.
Index van lo­ca­ties:

Me­nuBe­ginHoofd­in­dex Over­zicht 1972-1990.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.